Gratis taxatie van uw oldtimer of youngtimer?

Moesenbroeck classic car taxaties streeft naar een duurzame relatie met liefhebbers van klassiekers op basis van wederzijds respect en vertrouwen en heeft daarom een uniek taxatie-aanbod:

Als u uw klassieker door Moesenbroeck classic car taxaties laat taxeren dan ontvangt u een conceptversie van het taxatierapport met daarin de vastgestelde waarde van uw klassieker zonder dat u daar vooraf iets voor hoeft te betalen.

De door de Register Taxateur van Moesenbroeck classic car taxaties bepaalde waarde van uw klassieker, die in het concept taxatierapport benoemd wordt, staat vast en is niet onderhandelbaar.

U bent echter niet verplicht om het taxatierapport af te nemen. Als u het taxatierapport niet afneemt dan hoeft u ook niet voor de taxatie te betalen. U betaalt pas als u besluit om het taxatierapport af te nemen.

Wij vinden het belangrijk dat u als eigenaar en liefhebber van een bijzonder voertuig vertrouwen hebt in ons als taxateur.
Zo kunnen we in plaats van een éénmalige transactie bouwen aan een duurzame relatie waarin wij ook eventuele volgende taxaties voor u mogen uitvoeren en u desgewenst ook verder kunnen adviseren met betrekking tot uw klassieker en/of collectie.

Bas van Genderen
Register Taxateur
06-22795695
www.moesenbroeck.nl
info@moesenbroeck.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *